Stel uw vraag direct
U krijgt zo snel mogelijk antwoord
Instagram LinkedIn

Feit

Het aantal werknemers dat thuis zit met een burn-out neemt in rap tempo toe

Stress en burn-out coaching en preventie

Steeds meer mensen ervaren een hoge werkdruk in combinatie met hun drukke sociale leven en alle maatschappelijke invloeden. Het aantal werknemers dat thuis zit met een burn-out neemt in rap tempo toe. De draaglast blijkt veelal groter dan de draagkracht.

Niet iedereen die hard werkt en een druk leven heeft, krijgt een burn-out. Belangrijk is om te achterhalen waardoor die ene medewerker wél uitvalt en wat er gedaan kan worden om onderliggende patronen te veranderen; hoe zetten we deze medewerker weer in diens kracht?

 

Belangrijk is om te achterhalen waardoor die ene medewerker wél uitvalt en een andere niet.

Gecertificeerd

Met gecertificeerde coaches en maatschappelijk werkers kunnen wij jouw medewerkers helpen bij hun herstel en het proces bij het voorkomen van stress en burn-outklachten. Ook kunnen wij samen met jou onderzoeken wat er binnen de organisatie nodig is om preventieve maatregelen te nemen tegen stress en burn-out. Wij verzorgen in-company workshops en op maat gemaakte trainingen voor zowel werkgever als werknemer.


Wil je een afspraak maken voor jouw organisatie of individuele medewerker, neem dan contact via ons contactformulier.

 



Zelfvertrouwen

We willen dat iedereen zijn of haar carrière vol zelfvertrouwen opnieuw kan opstarten en we zullen verschillende methodes inzetten.
Stappenplan Re-integratie »



Copyright 2024 Stap voor Stap Jobcoaching B.V. | Privacy Statement | Klachtenreglement | Disclaimer | Sitemap