Stel uw vraag direct
U krijgt zo snel mogelijk antwoord
Instagram LinkedIn

Samen

Samen gaan jullie ontdekken wat jij leuk vindt, waar je kracht ligt, hoe je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in jouw werkveld...

Loopbaanontwikkeling

Het loopbaanontwikkelingstraject is geschikt voor iedereen, ongeacht je leeftijd of beroep. Als je een baan hebt en je vraagt je af of deze nog bij je past of als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan helpen wij jou richting geven aan dit proces.

 

Het doel is om jou de regie over je eigen loopbaan terug te geven.

Samen ontdekken

Tijdens het loopbaanontwikkelingstraject van Stap voor Stap word je begeleid door een ervaren loopbaancoach die samen met jou gaat kijken naar wat jij nodig hebt in je professionele leven om het beste uit jezelf te halen. Samen gaan jullie ontdekken wat jij leuk vindt, waar je kracht ligt, hoe je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in jouw werkveld, of er bijscholingsmogelijkheden zijn en welke wensen jij op werkgebied graag in vervulling zou zien gaan. Kortom: jullie gaan kijken naar hoe jouw professionele toekomst eruitziet. 

Richting

Onze loopbaancoach stuurt en ondersteunt het proces aan de hand van een door onszelf ontwikkeld stappenplan. Deze stappen geven richting aan het traject, maar worden voor iedereen ingevuld op een manier die past bij wat die persoon nodig heeft. Het doel is om jou de regie over je eigen loopbaan terug te geven en ervoor te zorgen dat je in je huidige of nieuwe baan een goed passende plek vindt voor nu en voor de toekomst.

 

 

 Copyright 2024 Stap voor Stap Jobcoaching B.V. | Privacy Statement | Klachtenreglement | Disclaimer | Sitemap