Stel uw vraag direct
U krijgt zo snel mogelijk antwoord
Instagram LinkedIn

 


Over Stap voor Stap

Wie zijn wij?

Ons team van specialisten begeleidt mensen op of naar werk. Dat doen wij sinds 2011, inmiddels met een team dat bestaat uit re-integratiespecialisten, (in company) trainers, workshop verzorgers, gecertificeerde jobcoaches en arbeidsdeskundigen, HR-professionals, bedrijfsmaatschappelijk werkers, ondernemers-maatschappelijk werkers, loopbaan- en mobiliteitscoaches.

Wat doen wij?

Iedereen is uniek en heeft daarom recht op een passende baan. Als je werkt, kun je je ontwikkelen. Een baan vergroot je gevoel van eigenwaarde, maakt het leven interessanter en je hoofd en lichaam gezonder. Dat gunnen wij iedereen. Meedoen, dat telt!

 

Toch is het niet voor iedereen makkelijk om een baan te vinden en die te behouden. Stap voor Stap begeleidt mensen bij een outplacementtraject, als zij om welke reden dan ook niet meer bij hun huidige werkgever kunnen blijven werken. Ook ondersteunen wij jou als je na, bijvoorbeeld, ziekte op zoek bent naar een nieuwe baan.

Als wij dan samen die nieuwe baan gevonden hebben, begeleiden wij jou met het oplossen van problemen die je tegenkomt op het werk, hoe je je hoort te gedragen op de werkvloer, hoe je omgaat met stress en hoe je goed samenwerkt met collega’s.

 

Stap voor Stap is de brug tussen jou en jouw werkgever en tussen jouw werkgever en het UWV en/of jouw gemeente. Je kunt dus altijd met al jouw vragen over werk terecht bij Stap voor Stap.

De kernwaarden van Stap voor Stap

  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • Duurzaam
  • Stapsgewijs


Mijn ervaring is, dat ze zeker fijne samenwerking hebben, we hebben korte lijnen met elkaar als organisatie. We kunnen als organisatie alles met jullie bespreken.

Jullie staan echt open voor feedback dat is zo fijn.

Ook als organisatie krijgen wij ook altijd het juiste advies, zodra wij als organisatie niet uitkomen.

En het mooie is, dat wij medewerkers krijgen die binnen ons organisatie passen.

 

Rabia, Manager, MOB

 


We ervaren de samenwerking met Stap voor Stap als superfijn. We hebben dagelijks goed contact en houden daardoor de lijntjes kort. Ze hebben oog voor de kandidaten en staan voor iedereen klaar!

 

Loïs, HR-Adviseur, Fruitypack

 
 

   Erkende jobcoachleverancier
Erkenningskader 2019
  Erkend leerbedrijf
  Gecertificeerde vertrouwenspersonen
  Gecertificeerde arbeidsdeskundigen


Copyright 2024 Stap voor Stap Jobcoaching B.V. | Privacy Statement | Klachtenreglement | Disclaimer | Sitemap