Stel uw vraag direct
U krijgt zo snel mogelijk antwoord
Instagram LinkedIn

Uitdagend

Het is natuurlijk een uitdagende periode en je staat er niet alleen voor

Re-integratie na ziekteverzuim

Na een periode van langdurige ziekte, kan het soms lastig zijn om weer terug te keren naar je oude functie. Je merkt misschien dat bepaalde werkzaamheden niet meer zo goed bij je passen als voorheen, of dat je niet meer in staat bent om je oude taken goed uit te voeren. Als dit het geval is, kom je in aanmerking voor professionele ondersteuning. Deze ondersteuning wordt ‘ondersteuning bij re-integratie’ genoemd en het traject noemen we ‘het 1e of 2e spoor’-traject.

 

Jouw werkgever is verplicht jou te helpen bij jouw re-integratie. Dat is het moment waarop Stap voor Stap wordt ingeschakeld. Wij ondersteunen en begeleiden jou terug naar een passende plek op de arbeidsmarkt. Het is natuurlijk een uitdagende periode en je staat er niet alleen voor; samen met jouw re-integratiespecialist gaan we jouw talenten, interesses en competenties ontdekken.

Wij ondersteunen en begeleiden jou terug naar een passende plek op de arbeidsmarkt.

 
We willen dat jij jouw carrière vol zelfvertrouwen opnieuw kunt opstarten en we zullen verschillende methodes inzetten om te kijken wat er op het gebied van werk en persoonlijke ontwikkeling mogelijk is voor jou.

 

Kijk eens op onze pagina werkzoekenden, waar we uitleggen wat de participatieladder is en welke trajecten er voor jou beschikbaar zijn.


 

 

 

 

 

 

 Copyright 2024 Stap voor Stap Jobcoaching B.V. | Privacy Statement | Klachtenreglement | Disclaimer | Sitemap