Stel uw vraag direct
U krijgt zo snel mogelijk antwoord
Instagram LinkedIn

 


Naar werk

Ben je op zoek naar werk en wil je een baan waar je blij van wordt? Stap voor Stap begrijpt hoe belangrijk het is om werk te vinden dat bij je past, vooral als je een tijdje niet hebt kunnen werken. Wij hebben een groot netwerk van bedrijven die gemotiveerde werknemers zoals jij zoeken. Je jobcoach of re-integratiespecialist en jij gaan samen een baan vinden die bij je past.

Welke doelen

Stap voor Stap werkt samen met het UWV en gemeenten om je de hulp te bieden die je nodig hebt om de arbeidsmarkt (weer) op te gaan. Samen met je jobcoach of re-integratiespecialist bespreek je welke doelen je wilt bereiken en wat daarvoor nodig is. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak en houden rekening met jouw specifieke behoeften. We volgen een stappenplan dat voor iedereen die bij ons komt geldt, maar we vullen dat voor iedere persoon anders in. 

Stabiele loopbaan 

We begrijpen dat waardevol werk meer is dan simpelweg een baan vinden. Daarom richten wij ons op het opbouwen van een stabiele loopbaan waarin je je kennis vergroot en jezelf kunt blijven ontwikkelen.

 

In een kennismakingsgesprek vertellen we je graag meer over hoe wij te werk gaan en hoe wij jou kunnen helpen bij het vinden van een passende baan.
 

 

 

 

 

 Copyright 2024 Stap voor Stap Jobcoaching B.V. | Privacy Statement | Klachtenreglement | Disclaimer | Sitemap