Stel uw vraag direct
U krijgt zo snel mogelijk antwoord
Instagram LinkedIn

 


Jobcoaching

Je hebt op dit moment geen baan, maar je wilt die wel graag. Je wilt je talenten goed gebruiken en jouw steentje bijdragen door te werken bij een bedrijf dat bij jou past. Werk doen dat je leuk vindt, is belangrijk voor je zelfvertrouwen. Een baan is meer dan alleen geld verdienen, het is ook goed voor je sociale contacten en het zorgt voor ritme in je leven. Misschien zit je thuis vanwege ziekte, een handicap of een andere arbeidsbeperking? Als je een registratie hebt in het doelgroepregister of wordt ondersteund door de gemeente die jou wil helpen bij het vinden van een passende baan, kom je in aanmerking voor een jobcoach. De ervaren jobcoaches van Stap voor Stap helpen je graag bij het vinden van een baan die bij jouw mogelijkheden, kennis en vaardigheden past.

 

Een baan is meer dan alleen geld verdienen, het is ook goed voor je sociale contacten en het zorgt voor ritme in je leven.

Intensieve begeleiding

Je krijgt tijdens het hele traject intensieve begeleiding van je persoonlijke jobcoach. Deze helpt je te ontdekken wat je leuk vindt, wat je kunt en bij welke bedrijven je kunt solliciteren. Ook wanneer je gestart bent met een nieuwe baan is je jobcoach er voor jou om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is en jij vol zelfvertrouwen naar je werk gaat.
 

 

 

 Copyright 2024 Stap voor Stap Jobcoaching B.V. | Privacy Statement | Klachtenreglement | Disclaimer | Sitemap