Stel uw vraag direct
U krijgt zo snel mogelijk antwoord
Instagram LinkedIn

Samen

Samen met je jobcoach of begeleider kies je de activiteiten die geschikt zijn voor jou

WerkFit

Het WerkFit-programma van Stap voor Stap is ontwikkeld voor mensen die op dit moment geen betaald werk kunnen doen, maar dit met de juiste hulp over een tijdje wel kunnen. Wij helpen je om betere vaardigheden te ontwikkelen als werknemer en zo je kans op een baan te vergroten. Onze jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen met een Wajong- of WIA-uitkering heeft ons geleerd hoe we iemand als jij goed kunnen helpen.

In overleg

Dit traject is gericht op wat jij nodig hebt en wordt daarom in overleg met jou ingevuld. Je jobcoach of begeleider en jij stellen samen concrete doelen die passen bij jouw einddoel. We kijken wat je nodig hebt en we willen je zoveel mogelijk laten leren in echte werksituaties, waar je je vaardigheden kunt gebruiken en verder ontwikkelen. 

 

We helpen je bij het vinden van waardevol werk.

Samen

Veelal wordt dit traject vanuit het UWV aangeboden. Samen met je jobcoach of begeleider kies je de activiteiten die geschikt zijn voor jou; activiteiten die bijdragen aan jouw groei. We helpen je bij het vinden van waardevol werk en het opbouwen van waardevol werk waar je met plezier naartoe gaat.

 

 

 

 

 

 Copyright 2024 Stap voor Stap Jobcoaching B.V. | Privacy Statement | Klachtenreglement | Disclaimer | Sitemap