Stel uw vraag direct
U krijgt zo snel mogelijk antwoord
Instagram LinkedIn

 


Externe vertrouwenspersoon

Een externe vertrouwenspersoon inschakelen bij ongewenste omgangsvormen kan bij ons!

 

Bedrijven zijn verplicht om werknemers te beschermen tegen psychosociale arbeidsbelasting. De werknemers moeten iemand in vertrouwen kunnen nemen over ongewenst gedrag op de werkvloer, bijvoorbeeld, seksueel grensoverschrijdend gedrag, pesten, agressie of discriminatie.

Vertrouwen

Steeds meer bedrijven begrijpen dat een extern vertrouwenspersoon meer vertrouwen krijgt dan iemand binnen het bedrijf. Hierdoor ontstaat er meer ruimte bij de werknemer omdat deze zich uit kan spreken bij een neutrale specialist. Ook wordt er met een afstand naar de organisatiecultuur gekeken en kan er samen met de betreffende werknemer naar een oplossing gezocht worden. De geregistreerde en gecertificeerde vertrouwenspersoon heeft een absolute geheimhoudingsplicht.

 

Steeds meer bedrijven begrijpen dat een extern vertrouwenspersoon meer vertrouwen krijgt dan iemand binnen het bedrijf.

Basispakket

Wij bieden een basispakket dat optioneel kan worden uitgebreid. Dit basispakket bestaat uit onze telefonische beschikbaarheid voor jouw organisatie en een jaarlijks verslag voor het jaarverslag.

Graag maken we voor jouw bedrijf een op maat gemaakte offerte die precies past bij de organisatie en jullie wensen. Aan kennismaken en een offerte uitbrengen zijn geen kosten verbonden.

Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier.

 Branches

Stap voor Stap werkt met veel bedrijven samen, daarom weten wij zeker dat er voor iedereen een leuke baan te vinden is. Op onze website plaatsen we geen vacatures, wel hebben we een lijst samengesteld van de verschillende branches waarin wij regelmatig werkzoekenden plaatsen.
Lees verder »Copyright 2024 Stap voor Stap Jobcoaching B.V. | Privacy Statement | Klachtenreglement | Disclaimer | Sitemap