Stel uw vraag direct
U krijgt zo snel mogelijk antwoord
Instagram LinkedIn

Laatste Nieuws & Blogs

Blijf op de hoogte van de laatste wetenswaardigheden en actuele ontwikkelingen...

Nieuws & Blogs

Stap voor Stap heeft zich gevestigd op Zuid

Per juni 2023 heeft Stap voor Stap zich gevestigd op Zuid, voorheen maakten we kennis met onze relaties en kandidaten en dronken we veel koffie buiten de deur. Nu hebben we een mooie ruimte om te vergaderen, ondernemers  te ontvangen en kandidaten te spreken. We zijn al operationeel maar gaan het kantoor officieel openen in november.

 

    

 

Alvast een preview, hier wat foto’s en wil je al een kijkje komen nemen onder het genot van een goede bak koffie neem dan even contact met ons op ...

 

 

Zaterdag 14 oktober was het zover!

Stap voor Stap is de officiële sponsor van dit geweldige team. De overeenkomst hiervoor werd al eerder getekend op een tropische dag deze zomer tijdens de wereldrecordpoging “langste korfbalwedstrijd”. De shirts zijn klaar en nu is het zover, halverwege deze competitie heeft dit team een nieuwe outfit, dit moeten kampioenen worden!

 

    

 

    

 

 

Ons bedrijf in stappen

Bent u ook benieuwd naar wat we allemaal doen binnen Stap voor Stap. In deze promo laten we een aantal kandidaten aan het woord op hun werkplek en vertellen ze wat zij belangrijk vinden. Ook onze re-integratiespecialisten leggen uit wat hun werkwijze is en dat daarbij de relatie centraal staat.
Copyright 2023 Stap voor Stap Jobcoaching B.V. | Privacy Statement | Klachtenreglement | Disclaimer | Sitemap